Voersystemen

Voersystemen

Het voeren is in de pluimvee- en varkenssector een van de belangrijkste aspecten. Als pluimveehouder bent u bezig met de meest efficiente productie en als varkenshouder wilt u optimale groei en een topconditie voor de varkens.

De basis hiervoor zijn goede voersystemen. Dit is ook de reden dat er steeds meer innovaties zijn voor volautomatische en computergestuurde voersystemen.

Van silo tot de voerbak! Kosse Staltechnieken heeft veel ervaring in het aanleggen van verschillende voer- en drinksystemen. Wij werken samen met de beste merken zodat wij u een goed en degelijk product kunnen aanbieden!

– Voeropslag: Wij leveren silo’s in diverse soorten en maten. Vraag naar de mogelijkheden!

– Voersystemen: Voor alle sectoren kunnen wij verschillende soorten voersystemen leveren; van computergestuurd, dosatorvulling tot handbediend.

– Drinksystemen: Ook voor drinksystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

– Automatisering: Het automatiseren van de voerafgifte kunnen wij voor u verzorgen. U kunt nauwkeurig sturen op de hoeveelheid voer voor uw dieren en u kunt uw bedrijfsvoering daarop afstemmen. Het automatiseren van voer- en drinksystemen is toepasbaar in alle sectoren.

Wilt u meer weten over de voersystemen? Neem contact met ons op. 

Neem contact op voor meer informatie

0523-681333
    0523-681333
    info@kosse.nl