Stalverlichting

Stalverlichting

Energiezuinige en betrouwbare LED-verlichting is er nu ook voor agrarische toepassing. U wilt natuurlijk ook een stal die met zo min mogelijk installaties optimaal, egaal en efficiënt verlicht wordt. Wij bieden stalverlichting op maat.Deze stalverlichting is geschikt bij zowel nieuwbouw als verbouw van de stal.

Verlichting voor koeien-of varkensstallen of pluimvee

Lichtintensiteit, daglengte en lichtkleur hebben invloed op dierenwelzijn en daarmee op het gedrag van dieren. Een juiste balans van deze drie factoren heeft een positieve invloed op het vee. Juiste stalverlichting draagt onder andere bij aan een betere gezondheid en productiviteit.

Een uitgedacht lichtregime kan bijvoorbeeld bij melkvee de melkproductie verhogen tot 15%. Bij pluimvee kan de juiste lichtkleur bijvoorbeeld kannibalisme en verenpikkerij voorkomen en het gehanteerde lichtregime de groei bevorderen. Daarnaast draagt een goede stalverlichting met een goed lichtniveau sterk bij aan de verbetering van de arbeidswerkomstandigheden voor u en uw medewerkers.

De onderhoudskosten zijn minimaal en de energiebesparing maximaal. De stalverlichting heeft een levensduur van 60.000 branduren.

Neem contact op voor meer informatie

0523-681333
    0523-681333
    info@kosse.nl