Stalbeveiliging

Stalbeveiliging

Er zijn verschillende manieren van stalbeveiliging. Camera’s, alarmsystemen, etc. Kosse Staltechnieken zorgt voor uw stalbeveiliging.

Alarmsysteem

Regelmatig vallen klimaatinstallaties uit en komen dieren door verstikking om het leven. Dit mag niet gebeuren door falende staltechnieken. Onze ambitie is om een veilige leefomgeving te garanderen voor dieren in de veehouderij. Een leefomgeving waarin elk dier gezond en zonder stress kan opgroeien en geen enkel dier overlijdt. Met een stalbeveiliging in de vorm van een alarmsysteem zorgen we er voor dat installaties in bedrijf blijven en wanneer deze toch uitvallen u hiervan altijd een melding ontvangt.

Goede stalbeveiliging begint bij goed onderhoud. Beginnende mankementen worden zo opgespoord en door preventief onderhoud wordt de kans op uitval van de processen sterk verminderd.

Als installaties toch uitvallen wordt er een gegarandeerde doormelding gerealiseerd. Bij een alarmmelding kunnen meerdere ontvangers geïnformeerd worden.

Camera stalbeveiliging

Er is een mogelijkheid om camera’s in de stal te hangen. Zo heeft u altijd het overzicht in de stal. De camera set bestaat uit een camera en ontvanger. De camera wordt enkel van stroom voorzien en zendt de beelden draadloos naar de ontvanger. De camerabeelden kunt u altijd zien via de app op uw telefoon of tablet.

Nachtzicht
De camera is voorzien van nachtzicht, daarom is het niet nodig om ’s nachts licht te laten branden. Dit schakelt automatisch aan zodra het donker wordt. Het infrarood licht is niet zichtbaar.

Extra camera
De cameraset kan gemakkelijk worden uitgebreid. Op de ontvanger kunnen in meerdere camera’s worden aangesloten. Zo kunnen ook meerdere boxen gemakkelijk worden overzien.

Neem contact op voor meer informatie

0523-681333
    0523-681333
    info@kosse.nl