Zwakstroominstallaties

Zwakstroominstallaties

Zwakstroominstallaties: meer dan alleen de deurbel

Het installeren van zwakstroominstallaties, zoals een inbraakalarm met doormelding naar een alarmcentrale of de installatie van een brandmeldsysteem in uw bedrijfspand, is vakwerk. Voor dit soort installaties kunt u een beroep doen op Kosse Installatietechnieken. Dé specialist in de zwakstroominstallatietechniek, in bezit van de vereiste diploma’s en op de hoogte van de laatste voorschriften en technische ontwikkelingen.

Enkele zwakstroomtoepassingen

De zwakstroominstallatietechniek is uitgegroeid tot een zeer belangrijk onderdeel van de moderne elektrotechnische industrie. Door de ontwikkelingen in de computerbranche zijn de toepassingen van zwakstroominstallaties steeds talrijker geworden.
Zwakstroomtoepassingen maken het leven steeds gemakkelijker. Zo kunt u vanaf uw tablet de beelden van de beveiligingscamera’s van uw woning bekijken of de temperatuur van uw verwarming instellen. Domotica systemen voor de automatisering van de woning worden steeds vaker toegepast. Alle apparatuur en installaties in de woning worden op een centrale computer aangesloten, welke u op afstand met bijvoorbeeld uw smartphone kunt bedienen.

Ook voor de bedrijfspanden zijn er vele toepassingen van zwakstroominstallaties. De levensbeschermende brandmeldsystemen, automatische blusinstallaties en gasdetectiesystemen in parkeergarages zijn slechts enkele voorbeelden. De toepassing van zwakstroominstallaties in bedrijfspanden zijn steeds belangrijker en vaak zelfs onmisbaar geworden. Denk maar eens aan de data en telecommunicatiesystemen waar tegenwoordig gebruik van gemaakt wordt. Voor een efficiënt centraal beheer van energie in grote bedrijfspanden wordt steeds vaker gebruikgemaakt van gebouwbeheer installaties.

De service van Kosse Installatietechnieken

Laat u geheel vrijblijvend door onze duurzame installateurs informeren. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen zij u vakkundig in- en voorlichten over de toepassing, installatie en gebruik van diverse zwakstroominstallaties.

Ook voor het onderhoud aan de installaties van uw woning of bedrijfspand, kunt u een beroep doen op Kosse Installatietechnieken. Door het regelmatig laten uitvoeren van onderhoud, kunt u blijven vertrouwen op uw installaties en worden onverwachte hoge kosten voorkomen.

 

Neem contact op voor meer informatie

0523-681333
    0523-681333
    info@kosse.nl