Domotica

Domotica

Domotica biedt veel voordelen

De nieuwste technologie op het gebied van wonen is domotica. Met domotica systemen verdwijnen uw zorgen over uw verlichting, verwarming, beveiliging en nog veel meer! De domotica systemen van Kosse Installatietechnieken zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in uw huis of pand.

Wat is domotica?

Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven(bron: Wikipedia). Domotica houdt kort gezegd dus in, het aantrekkelijker en comfortabeler maken van wonen en leven in uw huis of pand.

De voorwaarde van Kosse Installatietechnieken

Kosse Installatietechnieken past domotica toe bij particulieren en bedrijven. Hierbij worden twee belangrijke voorwaarden gehanteerd:
– De aanpassingen leiden tot een groter comfort.
– De aanpassingen dragen bij aan een grotere duurzaamheid.

De mogelijkheden en voordelen

Op verschillende manieren kan gebruik gemaakt worden van domotica systemen. U kunt hierbij denken aan verlichting die aan gaat als u de kamer binnenloopt, zonneschermen die automatisch uit gaan als de zon schijnt of een alarmsysteem. Maar ook een paniekknop voor ouderen is mogelijk. Domotica van Kosse Installatietechnieken maakt het niet alleen comfortabeler voor ouderen maar zorgt er ook voor dat ze langer op zichzelf kunnen wonen.

Domotica kent veel voordelen:
• Duurzaamheid.
U bepaalt waar verwarming en afkoeling nodig is. Het systeem geeft tevens aan wat u verbruikt. Hierdoor kunt u met één druk op de knop zien waarop u kan besparen.
• Comfort.
Met uw mobiel of bedieningspaneel heeft u controle over het hele huis of pand.
• Controle op afstand.
U kunt overal uw huis of pand beheren en controleren. Zo kunt u binnenkomen in een verwarmde en verlichte omgeving met het gebruik van uw smartphone. Of controleren of u alles heeft uitgezet.

De mogelijkheden met domotica zijn ongelofelijk groot en zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Kosse Installatietechnieken kijkt graag met u naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op voor meer informatie

0523-681333
    0523-681333
    info@kosse.nl