Laadpunten

Laadpunten

Laadpunten voor de elektrische auto

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (150-500 km). Hiervoor moet uw auto wel een laadpunt hebben. Kosse Installatietechnieken plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar.

Waarom een laadpunt?

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Kosse Installatietechnieken biedt ze aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf. De laadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

De service van Kosse Installatietechnieken

Kosse Installatietechnieken uit Slagharen levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kan Kosse Installatietechnieken de jaarlijkse controle van de beveiliging voor u verzorgen in de gehele regio van Slagharen.

De voordelen van laadpunten bij Kosse Installatietechnieken

De voornaamste voordelen van onze oplaadpunten zijn:
– Het is duurzaam
– Opladen gaat snel
– Verschillend assortiment
– Lagere kosten dan benzine

Wilt u meer informatie over de laadpunten van Kosse Installatietechnieken?

Neem contact op voor meer informatie

0523-681333
    0523-681333
    info@kosse.nl