CV Ketels

CV Ketels

CV ketel

Is uw CV ketel aan vervanging toe? Dan bent u bij Kosse Installatietechnieken aan het juiste adres. Wij adviseren u graag. Ook het jaarlijkse onderhoud van uw CV ketel voeren wij uit.

Welke CV ketel het beste bij u past is afhankelijk van uw woningtype, het bouwjaar en de isolatie. Een CV-ketel kiezen is niet eenvoudig en Kosse Installatietechnieken helpt u graag bij de juiste CV ketel. U kunt bij ons ook terecht voor het kopen van een geiser, badgeiser, boiler, zonneboiler, warmwaterboiler en andere warmwatertoestellen. Kosse Installatietechnieken installeert hoogwaardige kwaliteitsketels en ondersteunt u graag bij de aankoop van een CV-ketel.

Hybride CV ketel

Een hybride cv ketel is onderdeel van een hybride verwarmingssysteem. Samen met de hybride warmtepomp verwarmt het systeem uw woning en tapwater. Deze oplossing verbruikt minder gas en is dus een duurzaam systeem. De hybride installatie is een goede stap om uw CO2 uitstoot te verminderen.

De hybride installatie bestaat uit een cv ketel en hybride warmtepomp. De warmtepomp neemt de functie van de cv ketel voor 80-95% over. De cv ketel verwarmt nog wel het tapwater in de badkamer en keuken. Alleen wanneer het buiten rond het vriespunt of lager wordt, verwarmt de cv ketel de ruimtes in de woning. Door de uitgekiende installatie is het voordeliger om op dat moment met gas uw woning te verwarmen. Met de hybride installatie bespaart u dus op uw gasgebruik, ook als u nog niet volledig kunt overstappen op gasloos wonen.

De hybride warmtepomp is een ideale duurzame keuze als u uw cv ketel nog niet wilt vervangen. Dus als deze nog goed werkt kunt u deze blijven gebruiken en toch aardgas besparen.

Onze dienstverlening houdt niet op bij een vakkundige installatie van uw CV ketel. Voor een perfecte werking van uw cv-ketel, combiketel, geiser, badgeiser, boiler, zonneboiler, warmwaterboiler of ander warmwatertoestel, is een optimaal onderhoud essentieel.

Een onderhoudscontract is dan ook geen overbodige luxe. Met een periodieke onderhoudsbeurt blijft uw verwarmingsketel altijd in topconditie en blijft uw kans op storingen tot een minimum beperkt. Bovendien bespaart periodiek onderhoud energie en verlengt het de levensduur. Mocht er zich desondanks een probleem voordoen, dan staan wij snel voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze ervaren servicemedewerkers lossen het probleem snel en vakkundig op.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie

0523-681333
    0523-681333
    info@kosse.nl